Meld je aan voor een (online) informatiebijeenkomst!

Netherlands-Asia Honours Summer School

China is één van de belangrijkste spelers op het wereldtoneel geworden. Ongeacht waar je vandaan komt, in welke sector je opereert of waar je woont, ga je in contact komen met China en haar invloeden. Om studenten uit Nederland op deze toekomst voor te bereiden, biedt de Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) jaarlijks 100 ambitieuze studenten de kans om uitgebreid kennis op te doen over China. Deze studenten nemen deel aan een uitgebreid programma waarin de Chinese academische wereld, bedrijfsleven en cultuur worden belicht.

De NAHSS heeft als doel om haar deelnemers kennis te laten maken met alle facetten van China door middel van kennisuitwisseling en persoonlijke ervaringen. Deelnemers van de NAHSS 2022 leren meer over het thema Curbing Climate Change door het uitvoeren van een consultancy project voor één van de partners van de NAHSS, bedrijfsbezoeken in de private en publieke sector, colleges van China-experts, de Nederlandse zomerschool en de Aziëreis. Hiermee worden de studenten voorbereid op een toekomst met China als invloedrijke speler op het wereldtoneel. Op dit moment komt 1/3de van onze alumni nog dagelijks in contact met Azië!

Bekijk hier de Promo Video van vorig jaar

Bekijk Video

Social media

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de NAHSS!

@nahss_updates

Netherlands-Asia Honours Summer School

Netherlands-Asia Honours Summer School

Onze partners

De Netherlands-Asia Honours Summer School werkt samen met een grote verscheidenheid aan Nederlandse en Aziatische bedrijven, universiteiten en overheidsinstellingen.

Bedrijven

Universiteiten

Ministeries