NAHSS 2022 delegatie
Een publiek-privaat initiatief om kennis van studenten over Zuidoost-Azië en China te vergroten
DSC_0647

Leer over Zuidoost-Azië en China door middel van het
ABC-programma van de NAHSS

DSC_0173
Ondersteund door een uniek Triple Helix Netwerk van partners
previous arrow
next arrow
 

Netherlands-Asia Honours Summer School

Ongeacht waar je vandaan komt, in welke sector je opereert of waar je woont, ga je in contact komen met Azië en haar invloeden. Zuidoost-Azië en China in het bijzonder zijn erg belangrijke spelers op het wereldtoneel geworden. Om studenten op deze toekomst voor te bereiden, biedt de Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) jaarlijks 70 tot 100 ambitieuze studenten de kans om uitgebreid kennis op te doen over Zuidoost-Azië en China. Deze studenten nemen deel aan een uitgebreid programma waarin de Aziatische academische wereld, bedrijfsleven en cultuur worden belicht.

De NAHSS heeft als doel om haar deelnemers kennis te laten maken met alle facetten van Zuidoost-Azië en China door middel van kennisuitwisseling en persoonlijke ervaringen. Deelnemers van de NAHSS 2024 leren meer over het thema Navigating Change door het uitvoeren van een consultancy project voor één van de partners van de NAHSS, bedrijfsbezoeken in de private en publieke sector, colleges van Azië-experts, een zomerschool in Nederland en een reis naar Hong Kong en Ho Chi Minh City . Hiermee worden de studenten voorbereid op een toekomst met Zuidoost-Azië en China als invloedrijke spelers op het wereldtoneel. Op dit moment komt 1/3de van onze alumni nog dagelijks in contact met Azië!

Bekijk hier de promotievideo van de NAHSS 2024

Social media

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de NAHSS!

@nahss_updates

Netherlands-Asia Honours Summer School

Netherlands-Asia Honours Summer School

Onze partners

De Netherlands-Asia Honours Summer School werkt samen met een grote verscheidenheid aan Nederlandse en Aziatische bedrijven, universiteiten en overheidsinstellingen.

Bedrijven

Universiteiten

Ministeries