NAHSS 2022 delegatie
Een publiek-privaat initiatief om kennis over China en haar rol op het wereldtoneel te vergroten
DSC_0647

Leer over China door middel van het
ABC-programma van de NAHSS

DSC_0173
Ondersteund door een uniek
triple helix netwerk van partners
previous arrow
next arrow
 

Netherlands-Asia Honours Summer School

China is één van de belangrijkste spelers op het wereldtoneel geworden. Ongeacht waar je vandaan komt, in welke sector je opereert of waar je woont, ga je in contact komen met China en haar invloeden. Om studenten uit Nederland op deze toekomst voor te bereiden, biedt de Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) jaarlijks 70 tot 100 ambitieuze studenten de kans om uitgebreid kennis op te doen over China en Azië. Deze studenten nemen deel aan een uitgebreid programma waarin de Chinese academische wereld, bedrijfsleven en cultuur worden belicht.

De NAHSS heeft als doel om haar deelnemers kennis te laten maken met alle facetten van China door middel van kennisuitwisseling en persoonlijke ervaringen. Deelnemers van de NAHSS 2023 leren meer over het thema Reinventing Growth & Globalisation door het uitvoeren van een consultancy project voor één van de partners van de NAHSS, bedrijfsbezoeken in de private en publieke sector, colleges van China-experts, een Nederlandse zomerschool en een reis naar Singapore en Maleisië. Hiermee worden de studenten voorbereid op een toekomst met China als invloedrijke speler in de ASEAN regio en op het wereldtoneel. Op dit moment komt 1/3de van onze alumni nog dagelijks in contact met Azië!

Bekijk hier de promotievideo van de NAHSS 2022

Social media

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de NAHSS!

@nahss_updates

Netherlands-Asia Honours Summer School

Netherlands-Asia Honours Summer School

Onze partners

De Netherlands-Asia Honours Summer School werkt samen met een grote verscheidenheid aan Nederlandse en Aziatische bedrijven, universiteiten en overheidsinstellingen.

Bedrijven

Universiteiten

Ministeries