Door Charel Cuijten op 02/01/2018

Beste allemaal! Ook namens Sabrina en Joep, wens ik jullie een super nieuwjaar! Twaalf nieuwe maanden vol spannende en nieuwe dingen op het programma! Hier mijn tips om het jaar door te komen:

Januari: Boek je zomervakantie naar Azië!

Februari: Houd www.nahss.nl in de gaten voor de bekendmaking van de 100 NAHSS’ers 2018!

Maart: Bezoek de alumni Meet & Greet en vindt het bedrijf van je dromen.

April: Plan een reünie met je projectgroep.

Mei: Kom naar het NAHSS alumni GALA en draag je mooiste outfit.

Juni: Houd deze nieuwsbrief en NAHSS Connect in de gaten voor een extra alumni event!

Juli: Start je fantastische trip naar Azië en bezoek de NAHSS’ers in Beijing, Chengdu, Hong Kong, Taipei of Shanghai.

Augustus: Wordt onderdeel van PB’19 en neem het stokje van mij over!

September: Check of een bekende van je PB is geworden en feliciteer die dan!

Oktober: Meld je aan voor de commissie, denktank of het ambassadeurschap van 2019.

November: Bekijk de foto’s van de Slotceremonie van de NAHSS 2018.

December: Doe een Kerst spel met je stadsgroep.

Ook voor ons brengt het nieuwe jaar nieuwe activiteiten met zich mee. Zo zal Sabrina de aanmeldingen gaan sluiten en met McKinsey & Company, De Heus Diervoeders en OMA de selectie regelen. Joep gaat druk zijn met het rond krijgen van de projecten met alle partners. Ik ga aan de slag met de organisatie van de Meet & Greet! Daarnaast zijn er nog wat bijzonderheden! De PB mag namelijk starten met Chinese les van het Confucius Instituut in Amsterdam! Zeker wij moeten ons in China kunnen redden wanneer we straks verantwoordelijk zijn voor de 100 nieuwe NAHSS’ers!

Verder zijn we afgelopen maand ook al druk geweest met de voorbereidingen voor het kick-off weekend. We gingen langs bij het PwC kantoor in Amsterdam en ontmoetten Peter van Mierlo. Niet alleen wil PwC het kick-off hosten, we krijgen ook nog hulp van Max van der Tuin en Manou Loonstra, beide oud PB’ers en nu werkzaam bij PwC!

Ten slotte is onze commissie ook druk met het vinden van een locatie voor het alumni GALA. Utrecht is de place to be dus zoeken ze de stad af naar mooie zalen en vette clubs. Naar één van de potentiële locaties ben ik mee gaan kijken: een karakteristieke bar aan de grachtengordel. Maar, onze commissie is nog niet tevreden. Het GALA vereist een top locatie, dus gaat de zoektocht door tot de perfecte plek gevonden is! Mail je tips gerust naar nahssalumni@gmail.com