Partner Worden

De snelle groei in Azië is van vitaal belang voor het Nederlandse bedrijfsleven. Toch komen maar weinig studenten gedurende hun studententijd actief in aanraking met Azië. Dat is jammer voor de ontwikkeling van Nederlands toptalent. Sinds 2012 heeft een groeiende gemeenschap van bedrijven, universiteiten en overheden de handen ineen geslagen, in samenwerking met de NAHSS, om hier verandering in te brengen. Deze relaties zijn gebaseerd op het gedeelde belang voor zowel de partners als de NAHSS om het uiteindelijke doel te realiseren: de toekomstige generatie te informeren over China en de dynamiek van en kansen voor Nederland in China laten ervaren en hen voor te bereiden op het groeiende belang van dit land tijdens hun loopbaan.

Een investering

Door partner te worden van de NAHSS investeert u in de economische toekomst van Nederland door bij te dragen aan de ontwikkeling van Nederlands talent. Bovendien komt u in contact met een gemotiveerde groep studenten – geselecteerd door zowel universiteiten als NAHSS partners – geïnteresseerd in Azië en thema’s als urbanisatie, innovatie en duurzaamheid. Jaarlijks werken de studenten aan een project voor één van onze partners onder een overkoepelend thema. Dit thema zal voor de NAHSS 2021 The Power of Connectivity zijn, waarin de focus op Trade, Technology en Community wordt gelegd.

Supervisory Board

De belangen van de diverse partners worden gewaarborgd in de Supervisory Board, bestaande uit: Anton Pijpers (Voorzitter CvB Universiteit Utrecht), Dieuwert Inia (Managing Partner McKinsey & Company the Netherlands), Peter Wieringa (Vice-rector TU Delft), Karin Mössenlechner (Director Azië & Oceanië Ministerie van Buitenlandse Zaken), Gerrit-Jan Steenbergen (CIO A.S. Watson), Peter Diez (Directeur Internationaal van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) en David Gianotten (Managing Partner-Architect OMA).

Partnerbijdrage

Van partners wordt een financiële- en non-financiële bijdrage (bedrijfsbezoek, in-house dag, workshop) verwacht. Zonder bijdragen van onze partners is het onmogelijk om deze talentvolle groep dit nationale excellentietraject aan te bieden. De relaties zijn gebaseerd op het gedeelde belang voor zowel de partners als het programma om het uiteindelijke doel van de NAHSS te realiseren: de toekomstige generatie met eigen ogen de dynamiek van en kansen voor Nederland in Azië laten ervaren. Met de toenemende invloed van Azië is dit programma dus een investering in de toekomst, dat zonder hulp van partners niet gerealiseerd kan worden!

Partner worden?

Deelt uw organisatie onze visie en wilt u meer weten over een samenwerking met de NAHSS? Neem dan contact op met het dagelijks bestuur (info@nahss.nl) voor meer informatie of bekijk onze Value Proposition.