FAQ: Programma

Hoe intensief is deelname aan de NAHSS qua uren?

Houd er rekening mee dat je per week 5-10 uur bezig zult zijn met de NAHSS. Je kunt hierbij denken aan het voorbereiden, houden en verwerken van interviews alsmede literatuuronderzoek en vergaderingen met je projectgroep.

Is het verplicht aanwezig te zijn bij alle NAHSS activiteiten?

Ja, het is verplicht aanwezig te zijn op alle activiteiten, zowel tijdens het voorbereidend traject als tijdens het zomerprogramma. Daarom raden we je aan de tijdlijn te bekijken. Als je niet aanwezig kan zijn bij deze verplichte activiteiten, is aanmelding helaas niet mogelijk.

Hoe wordt de NAHSS gefinancierd?

De NAHSS kent vier financieringsstromen. De NAHSS maakt hierin onderscheid tussen partners en studenten. De partners bestaan uit bedrijven, universiteiten en ministeries (bekijk hier onze huidige partners). De verhouding tussen de financiële bijdrage van de partners is grofweg gelijk. Daarnaast vraagt de NAHSS de deelnemers een financiële bijdrage voor het zomerprogramma.

Het leveren van een financiële bijdrage geeft een partner geen enkele inspraak in de inhoud van het programma van de NAHSS. Hierin opereert de NAHSS volledig zelfstandig en neutraal.

Welke normen en waarden hanteert de NAHSS?

Onze Code of Conduct beschrijft de waarden die richting geven aan het werken voor, samenwerken met en het deelnemen aan de Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS). Klik hier om onze Code of Conduct te lezen.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op via info@nahss.nl.